Ons team

Graag stellen wij het team van Levensreizen aan je voor.

Carla, Karin en Yvonne leren elkaar kennen tijdens een intensief procesjaar dat ze alle drie volgden bij het Boswijkinstituut in Doorn. Vanuit een vriendschappelijk contact tussen Carla en Yvonne en een vergelijkbare werkachtergrond ontstond het verlangen om te gaan samenwerken. Onze gezamenlijke passie voor reizen en de natuur/cultuur wilden we gaan vorm geven door het organiseren van reizen: Levensreizen! Reizen die we een speciale intentie mee willen geven met een lange termijn effect voor elke deelnemer. Betekenisvol maar vooral ook bedoeld als een heerlijk ontspannende vakantie met een groep gelijkgestemden. Een reis waar je zowel samen maar ook alleen aan kan mee deelnemen.

Vanuit onze gezamenlijke achtergrond als coach, therapeut en het energiewerk ontstond zo gaandeweg de themareis ‘Goed Gegrond!’. De bergen van Oostenrijk, in Kleinwalsertal lenen zich er perfect voor om te gronden en te genieten van de natuur.

Karin is als personal trainer en voedingsconsulent een specialist op het gebied van bewegen en lifestyle. Dus voor ons was het vanzelfsprekend om haar mee te vragen om de wandeltochten mee te begeleiden. Ondanks dat we deze reis de wandelsport niet als hoofddoel zien, maakt het wandelen, het bewegen wel een belangrijk deel uit van het programma.

Yvonne Bartels (1967)

Yvonne is een warm, levenslustig en rustig persoon die houdt van de natuur, van dans (muziek) en van wandelingen maken.

Yvonne heeft sinds 2012 een eigen coaching praktijk aan huis in Grave (Br). Haar intuïtieve kwaliteiten zijn een belangrijk onderdeel van haar werk. Traditionele coachings gesprekken, systemisch werk, healing, reading en therapeutische interventies zijn middelen die ze inzet om haar cliënten te begeleiden. De sessies zijn erop gericht om een ruimer inzicht te krijgen in jezelf en je bijbehorende (onbewuste) patronen. Ook ter ondersteuning bij rouw of (bijna) burn-out. Daarnaast helpt ze om antwoorden te vinden bij loopbaan- of ondernemersvraagstukken en kijkt ze mee naar dieperliggende oorzaken. Praktische coaching die grondend en inspirerend werkt.

Verder begeleidt ze workshops die gericht zijn op een diepere verbinding te voelen met je ziel. Yvonne heeft een achtergrond in de zorg maar richt zich nu grotendeels op haar praktijk.

Nu heeft ze samen met Carla het initiatief genomen om Levensreizen te gaan organiseren waarin haar passies en kwaliteiten bij elkaar kunnen komen.

Carla Richie (1972)

Carla is een reislustige, rustige persoonlijkheid. Ze houdt van de natuur, van avontuur en geniet van stilte, maar ook van heerlijk onbedaarlijk lachen in goed gezelschap. Haar krachtige helende en vooral ook zachte handen hebben een diepe doorwerking in je hele systeem.

Sinds 2012 werkt ze als massagetherapeut in haar eigen praktijk voor bewustwording en balans in IJsselstein (U). Carla begeleidt haar cliënten bij bewustwording van de eigen energie. Stress reductie en burn-out ondersteuning maken een belangrijk onderdeel uit van haar werk. De combinatie van zowel klassieke als energetische massagetechnieken geven het lichaam weer een stevige gronding, ontspanning en verlicht bij verschillende klachten. Lichaamsgerichte therapie vormt inmiddels ook een onderdeel van haar praktijk.

Ook heeft Carla door haar HEAO-EL achtergrond en werk als marketing expert zichzelf zakelijk op de kaart gezet. Als ZZP-er geeft ze haar kundigheid en creativiteit vorm binnen haar bedrijf Pinkwater. Carla initieerde het online magazine Innerlijke Focus. Een magazine vol inspiratie voor bewustwording, balans en vitaliteit.

Nu heeft ze samen met Yvonne het initiatief genomen om Levensreizen te gaan organiseren om al haar passies te combineren.

Karin van den Berg (1986)

Karin is energiek, enthousiast en betrokken en brengt iedereen graag in beweging. Haar kracht is haar persoonlijke aandacht en luisterend oor voor iedere deelnemer. Hiermee kan ze op een leuke en verantwoorde manier uitdagen en grenzen opzoeken of juist bewaken.

Ze zet zich graag in voor je fysieke en mentale gezondheid. Voldoende beweging en gezonde voeding zijn volgens haar het recept voor een gezonde leefstijl. Het reduceert stress, het ontspant, je voelt je fitter, energieker en fijner.

Karin is gediplomeerd docent lichamelijke opvoeding. Sinds 2016 werkt ze binnen haar eigen bedrijf ‘Just Active’ in Arnhem (Gld.) als personal trainer, leefstijlcoach, voedingsconsulent en bootcamp instructrice waar ze verschillende aanvullende opleidingen voor heeft gevolgd.