Onze visie

Levensreizen om thuis te komen in je lijf

Een levensreis is een gelegenheid om even los te komen uit je dagelijkse leven en van je alledaagse zelf. Afstand nemen om uit te kunnen zoomen en je blik te verruimen. Of juist door in te zoomen en naar binnen te keren. Nieuwe ervaringen opdoen in een boeiende omgeving. In een natuurrijke of juist cultuurrijke streek. Verdieping brengen we graag door een passend programma-aanbod waarbij natuurbeleving, bewustwording, meditatie en lijfwerk een belangrijk onderdeel vormen. Volgens ons gaan deze vier prima samen met vakantie vieren!


Intentie

Wij geven onze reizen graag een intentie mee. We willen met ons aanbod je uitnodigen om een diepere verbinding te maken van jezelf. Los te laten wat je niet meer past en toe te laten waar je behoefte ligt. Vakantie vieren met een effect op de lange termijn.


Samen en alleen

Groepsreizen waar je zowel alleen en met vrienden/partner aan kan deelnemen. We nodigen je uit om deel te nemen aan het groepsprogramma maar soms heb je behoefte aan tijd voor jezelf en wil je even alleen zijn, slapen, lezen, stil zijn, tekenen of schrijven. Juist daarin willen we de ruimte geven om goed te zorgen voor jezelf en te luisteren naar je eigen behoeftes.


Groen reizen

Graag dragen ook wij bij aan een gezonde aarde en stimuleren we deelnemers om ‘groen te reizen’. Dit doen we door deelnemers in de gelegenheid te stellen gezamenlijk te reizen naar de bestemming of met de trein te reizen.


Goed doel

Elke reis geven we een deel van de opbrengst aan een goed doel.